Vladimir Lučić:Gladan sam uspeha

Bivši kapiten Partizana najbolji igrač u osmom kolu Evrolige.

Bajern je u osmom kolu Evrolige savladao Valensiju 90:79, a Vladimir Lučić je još jednom pokazao da ove sezone izuzetno raspoložen. Bivši kapiten Partizana postigao je 22 poena uz sedam skokova, ostvario indeks 35 i proglašen za najboljeg igrača kola, što mu je drugo priznanje u sezoni. Bajern koji sa klupe predvodi bivši trener Partizana Andrea Trinkijerij trenutno je drugi u Evroligi sa šest pobeda i dva poraza. Na Lučićev račun pljušte pohvale, ali on tome skoro ništa ne zna.

 – Što se tiče društvenih mreža, nisam video pohvale i postove jer nemam društvene mreže. Po pitanju toga sam izolovan, ali drago mi je naravno što igram dobro. Odlično se osećam i zadovoljan sam što Bajern pobeđuje – rekao je Lučić u intervjuu za MaxBet sport. – Preko leta smo doživeli velike promene, došao je Andrea i sve se nekako brzo sklopilo. Pronašli smo hemiju i za sada odlično igramo, odlično treniramo. Rad sa njim mi baš prija, savršeno mi odgovara. On je neko ko uvek insistira na detaljima. Sprema najsitnije detalje, a ja u takvom sistemu najbolje funkcionišem.

Lučić ističe da je cilj Bajerna titula u Nemačkoj, u Evroligi odlazak što dalje, a ne krije da je gladan i ličnih uspeha. Naglašava da prati i ostale srpske igrče u Evorlig, a u prethodno mkolu je zablistao i Vasa Micić sa 33 poena za Efes u pobedi protiv Panatinaikosa.

 – Propatio sam kako je odigrao. Sjajan je, dokazuje da je jedan od najboljih igrača u Evropi. Može da utiče na igru bez obzira da li Larkin igra ili ne. Pokazao je protiv Panatinaikosa da može da uzme loptu i sam iznese teret. Mislim da generalno svi momci iz Srbije igraju dobro. Čujem se stalno sa Džonijem (Nikola Milutinov), korona ga je malo izbacila iz ritma, ali on je svakako jedan od najboljih centara u Evropi. Kalina (Nikola Kalinić) takođe na svojoj poziciji, nastavio je i u Valensiji da pokazuje šta ume. Čeka se Jovke (Stefan Jović) da zaigra u Himkiju, Nemanja Nedović se snašao u Panatinaikosu. Drago mi je zbog njih – zaključio je Lučić.

Izvor Srbija Danas sport