VERUJTE U PARTIZAN: Kapiten crno-belih rukometaša Nemanja Živković se nada da i u suboru u revanšu mogu da iznenade Baja Maru

Rukometaši Partizana su danas otputovali u Baja Mare, gde u subotu (17.00) u revanšu 16-finala Evrokupa igraju sa Minaurom.

Crno-beli su prošle subote u Beogradu slavili sa 30:26 i nadaju da imaju snage da odole svim napadima i provokacijama Rumuna.

– Mnogi su nas otpisali još pre prvog meča, ali mi kao ekipa, zajedno sa stručnim štabom, upravom i navijačima, verujemo da možemo dalje. Prelepa atmosfera u našem hramu rukometa pomogla nam je na putu do trijumfa i želim svim navijačima da se zahvalim na ogromnoj podršci i veri u nas. Vodili smo tokom čitavog meča i na kraju zasluženo pobedili. U Rumuniji će biti još teže nego u Beogradu. Domaćini su, imaće motiv da nas pobede kod kuće, igraju jako prljavo, što smo već videli, ali nama prednost iz prvog susreta daje dodatnu snagu -ističe za sajt Partizana kapitena Nemanja Živković.

Sjajno krilo veruje da crno-beli imaju snagu da odole svim izazovima u Rumuniji:

– Svima koji su skeptični kada je naš prolaz dalje u pitanju poručio bih da malo više veruju u nas, jer smo trenutno jedini muški rukometni klub iz Srbije koji svoju zemlju predstavlja u Evropi. Bilo bi lepo da tu i prezimimo, tome se pravi Grobari, moji saigrači i ja nadamo. Verujemo u svoj kvalitet, kao i to da možemo da ponovimo igru iz prvog meča.

Originalni članak: Novosti.rs