VELIKO SLAVLJE CRNO-BELIH U LESKOVCU: SEHA liga se vraća u hram rukometa!

VELIKO SLAVLJE CRNO-BELIH U LESKOVCU: SEHA liga se vraća u hram rukometa!

Ljubitelji rukometa naredne sezone na Banjici moći će da gledaju utakmice SEHA lige! Rukometaši Partizana večerašnjom pobedom nad Dubočicom u Leskovcu 32:27 (18:15) obezbedili su drugo mesto na tabeli plej-ofa ARKUS lige i epitet vicešampiona Srbije. Naš tim će naredne sezone igrati regionalno takmičenje, u kojem je poslednji put nastupao u sezoni 2013/14.

Odlično su crno-beli ušli u najvažniji meč u sezoni i poveli 5:2. Andrej Trnavac je već posle 30 minuta igre na svom kontu imao 11 odbrana, dok su Maksić, Mićić i Bojanić bili bez promašaja u prvom poluvremenu.

Daleko od toga da je Partizan bio na lakom zadatku u hali ,,Dubočica”. Sve vreme su na oprezu bili izabranici Nenada Maksića, kojima je na umu bio poraz od Leskovčana u prvoj fazi ARKUS lige. Ipak, posle ,,opomene” u vidu remija sa Radničkim u prethodnom kolu, naši momci vratili su samopouzdanje koje ih je krasilo tokom čitave sezone i sasvim zasluženo slavili.

Posle svih kriza i problema sa kojima se klub suočio tokom prethodnih godina, sa ponosom možemo da kažemo da smo Partizan vratili tamo gde mu je i mesto – među najboljim klubovima regiona.

SASTAVI

DUBOČICA 54:  Gašić (1 odbrana), Simić 2, Stanković 1, Nikolić 9, Radulović 1, Marinković 1, Pavlović P. 2, Pavlović A. 3, Mitić, Denić 2, Mitrović, Zlatanović (5 odbrana), Stanojković 2, Matović 4, Atanasković, Erić 1.

PARTIZAN: Mihajlov, Dragović, Bajčeta 2, Lasica 2, Grubić, Varga, Ivanović 6, Trnavac (13 odbrana), Gojković, Mićić 3, Dimitrijević 5, Maksić 6, Petrić 5, Pižurica, Bojanić 3, Nešić.

Zvanični sajt RK Partizan