„Veliki srpski narod će doći na tribine – ne potcenjujte srce šampiona“

Košarkaši Partizana u utorak od 18:30 igraju protiv Barselone prvu evroligašku utakmicu ove sezone na svom terenu, a motivacija crno-belima ne manjka. Najveće uzbuđenje posle treninga pokazao je Zek Ledej koji očekuje kako kaže mnogobrojan srpski narod na tribinama.

Od momenta kada je odigrao prvu utakmicu u Partizanu 2021. godine do danas Zek Ledej jedan je od miljenika navijača crno-belih što on izuzetno ceni i u čemu uživa.

Koliko mu znači ta podrška koja dolazi sa tribina videlo se i pred utakmicu sa Barselonom.

„Biće sjajna atmosfera. Veliki srpski narod će doći na tribine, moja braća i sestre će doći i bodriti nas da se borimo i igramo najbolje što umemo“, rekao je motivisani Ledej posle treninga.

Ne samo da je motivisan već je i uveren da će on i saigrači dati sve od sebe.

„Da odigramo šta trener kaže, da se pobijemo i na kraju stignemo do pobede. Imaju mnogo ljudi u timu, igrače na visokom nivou, ali nikada ne potcenjuj srce šampiona. Nije bitan broj trenera, menadžera, igrača, ne potcenjuj srce šampiona“, poručuje Amerikanac.

Na pitanje o tome koji od igrača bi posebno mogao da napravi problem Partizanu Ledej je bio jasan.

„Imamo plan da zaustavimo svakoga“, uveren je Ledej.

Barselona je u novu sezonu kao i Partizan ušla sa nekoliko promena. Prošle godine Katalonci su bili bolji od crno-belih oba puta pa će biti zanimljivo videti da li beogradski tim može da se osveti.

Originalni članak: Sputnikportal.rs