Večeras ceo Partizan jede na Željkov račun – razlog je Matijas Lesor (VIDEO)

Sjajna atmosfera pred sutrašnju odlučujuću utakmicu Partizan Mozzart Beta protiv Real Madrida

Obično se očekuje tenzija i tišina kada se tim Partizan Mozzart Beta sprema za najbitniju utakmicu u sezoni, posebno kada je okršaj u Madridu i to protiv moćnog Reala. I dok nervoza raste pred sutrašnji meč od 21 čas, Željko Obradović je pronašao idealan način da sve još jednom okupi i pojača timski duh koji je na kraju krajeva verovatno i najbitniji u ovakvim momentima.

Dok se večernji trening u Viznik centru završavao, počelo je tradicionalno šutiranje trojki sa centra, a u prvom planu je bio Matijas Lesor koji je pre toga rešetao sa distance i očigledno pun samopouzdanja pokušao sa centra.

Tišina svi, gledajte sada ovo“, viknuo je Lesor dok je promašio uz dobacivanje Danila Anđušića.

Onda se u čitavu priču umešao Željko Obradović. Osetivši pravi momenat kako da skupi i opusti ekipu.

Idemo ovako, ako Matijas pogodi jedan od 10 šuteva sa centra, večeras ja svima plaćam večeru“, govori Obradović dok svi prisutni mediji kreću da snimaju ono što sledi.

Jel tako?“, pita Lesor.

Tako je!“, odgovara Obradović.

I tu kreće šut, svaki uz komentar Anđušića. Međutim, nije se Matijas dao… ubrzo pogađa samo dno mrežice i oduševljava sve prisutne.

Idemo svi na klopu, samo za Danila nema ništa“, uz smeh će Lesor.

Ja sam u tebe jedini verovao od samog starta“, nastavlja da dobacuje Anđušić.

Bio je ovo samo jedan mali detalj koji pokazuje mnogo kako stvari funkcionišu u Partizan Mozzart Betu. Tim se drži zajedno bez obzira koliki je pritisak, a večeras će ceh platiti Željko Obradović.

Originalni članak Mozzart Sport