“VALJAK” ZVANIČNO KREĆE: Partizan prozivkom u “Zemunelu” počinje pripreme

Noge su već teške, “suvi” treninzi u Partizanovom sportskom centru traju sedam dana, a danas, kada se ekipi priključuju i stranci, čiji je odmor bio nešto duži zbog proslave Božića po Gregorijanskom kalendaru, počinje i zvaničan početak priprema za nastavak sezone.

ВАЉАК ЗВАНИЧНО КРЕЋЕ: Партизан прозивком у Земунелу почиње припреме

Uvodni govor predsednika Milorada Vučelića i šefa stručnog štaba Gordana Petrića u 10 časova predstavljaće uvod u prvi trening, na kojem će strateg “valjka” moći da računa na kompletan igrački kadar.

Do 12. januara crno-beli će trenirati u svom sportskom centru, a onda sledi odlazak na završne pripreme u staru zimsku bazu, turski Belek. Tamo će Petrićevi puleni odigrati pet ili šest pripremnih utakmica, pre nego što se 28. januara vrate u Beograd.

Samo sedam dana po povratku iz Turske startuje fudbalsko proleće u Superligi, a Partizan će u prvoj rundi gostovati Napretku iz Kruševca.

Drugo uzastopno evropsko proleće počinje 16. februara gostovanjem moldavskom Šerifu, u prvom meču plej-ofa za osminu finala Lige konferencija, dok je revanš sedam dana kasnije u Humskoj.

Originalni članak Novosti.rs