Uzeo trofej sa Partizanom, bio miljenik Grobara, oženio lepoticu i sada uživa u Španiji

Kada je 1998. godine potpisao za Valjadolid, Isailović nije ni slutio da će se na kraju skrasiti na Pirinejima

Igrao je za Partizan samo jednu sezonu, ali je Draganu Isailoviću i to bilo dovoljno da uđe u srca navijača crno-belih! Najviše zbog gola Kroaciji u kvalifikacijama za Ligu šampiona (1:0), kao i zbog 13 pogodaka u sezoni kada je Parni valjak uzeo Kup.

Brzonogi Isa je bio čudo od igrača, u Humsku je stigao posle “školovanja” u Radničkom iz Obrenovca, Čukaričkom i Zemunu, da bi već 1998. napustio Partizan i potpisao za Valjadolid.

Nije tamo dobio fudbalsku šansu, i povrede su učinile svoje, ali je njegov čitam život vezan za pomenuti grad s obzirom na to da se u Španiji oženio, dobio sina i ćerku, te dugi niz godina drži “Ingoal Club.”

Zajedno sa dvojicom partnera otvorio je 2017. klub u kom je akcenat bačen na “padbol”, sport koji povezuje fudbal, tenis, odbojku i skvoš. Tokom pandemije korona virusa imao je žestok udar na budžet, jer mu vlasti nisu dozvoljavale rad.

Tada je dao jedan opširan intervju za list “AS” u kom se požalio na situaciju.

– Uprkos 2.000 kvadratnih metara skladišta u kom se nalaze dva mala fudbalska igrališta, sedam metara visine i dvoja velika vrata koja pomažu da se vazduh pročisti, niko nije želeo da se bavi mojim slučajem. Ponudio sam komisiji da bi olakšao rad “tragačima”, da vodimo evidenciju o imenima onih koji igraju, da su grupe u pitanju, da igraju pod maskama nakon merenja temperature i davanja dezinfikovane lopte, da nema tuširanja … Ali ništa. Institucije se ograničavaju na to da im je žao i da je “takva polovina Španije.

Ipak, sudeći po fotografijama koje kači na Instagramu, Isailovićev biznis je ponovo zaživeo i “Ingoal Club” i dalje radi. Pored poslovnih, Isa deli i privatne fotografije i jasno se vidi da je oženio lepoticu – Karolinu.

Sin Aleksndar je krenuo njegovim stopama i počeo je da trenira fudbal u Valjadolidu. U jednom trenutku potpisao je za Benfiku, dok je nastupao i za mlađe kategorije srpske reprezentacije.

Navodno su se za njega interesovali i Mančester Siti i Vulverhempton, dok je trenuto bez kluba posle epizode u austrijskom niželigašu Veicu. Aleksandar ima sestru Kris.

Originalni članak: Telegraf.rs