Uroš Đurđević!

Planovi

Proradio je Valeri Božinov, čeka se eksplozija Nikole Đurđića, ali u Humskoj nameravaju da angažuju još jednog napadača! I to polaznika Zvezdine škole koji je prethodnu godinu proveo u italijanskom Palermu. Prema pisanju Sportskog žurnala mladi reprezentativac Srbije Uroš Đurđević je velika želja uprave i stručnog štaba srpskog vicešampiona.

14713321555052

On bi u Partizan stigao kao slobodan igrač, jer je početkom leta raskinuo ugovor sa Palermom i od tada je u potrazi za novim klubom. Bio je u pregovorima sa Crvenom zvezdom, ali se srpski šampion brzo okrenuo drugim rešenjima.

Zanimljivo je da je Uroš Đurđević višegodišnja želja uprave Partizana. Parni Valjak je 2014.godine baš zagrizao za odličnog napadača, ali se Đurđević odlučio da karijeru nastavi u Viteseu. O njegovim realizatorskim sposobnostima visoko mišljenje ima trener Parnog Valjka Marko Nikolić koji ga je trenirao na Banjici.

Kasnije ga je put odveo u Palermo, ali u Italiji zbog povrede nije mogao da pokaže šta zna. Pregovori Uroša Đurđevića i Partizana su već počeli, a kamen spoticanja trenutno predstavlja visina godišnjih primanja mladog napadača.