UBEDLjIVO NAJBOLjI U PARIZU I SUBOTICI: Veliki uspeh mladih rvača Partizana na turniru u Francuskoj i seniora u Kupu Srbije

Prezadovoljan sam rezultatima kluba i mogu da kažem da je sve ovo plod zajedničkih napora svih da Partizan održimo u samom vrhu svetskog rvanja – kaže Rajko Baltić, direktor kluba.

Rvači Partizana imali su jedan od najuspešnijih vikenda u svojoj istoriji. Na takmičenju u Subotici seniori su osvojili 13. Kup Srbije, dok su takmičari do 16 godina u Parizu prigrlili čak 13 medalja, od kojih četiri zlata i četiri srebra i pet bronzi.

Na Kupu u glavnom gradu Francuske takmičio se 21 klub iz Engleske, Bugarske, naše zemlje i domaćina. Partizan je poveo na put 15 dečaka i devojčica, a njih 13 je uzelo medalje.

– Prezadovoljan sam rezultatima kluba i mogu da kažem da je sve ovo plod zajedničkih napora svih da Partizan održimo u samom vrhu svetskog rvanja – kaže Rajko Baltić, direktor kluba. – Podjednako sam ponosan na to što nas je u Parizu gledalo 800 naših ljudi u publici, a za decu je Njena ekselencija Nataša Marić priredila divan prijem.

Kada su u pitanju seniori, direktor je još jednom podsetio da je Partizan jedini naš klub koji je osvojio Ligu šampiona u rvanju i dva Kupa šampiona Evrope.

– U Vojvodini imaju možda bolje uslove, ali nama ne manjka srce – rekao je Baltić.

Izvor Večernje novosti