“U PARTIZANU TAKVE IGRAČE NIKAD NISAM MOGAO DA ZAMISLIM”(VIDEO)

Džanan Musa je komentarisao dosadašnja pojačanja Partizana, kluba protiv koga će ove sezone voditi bitke u Evroligi.

 Džanan Musa o Partizanu i Željku Obradoviću

Završen je nedavno Eurobasket, sada se fokus polako vraća na klupsku košarku. Posle odličnih individualnih partija na Evropskom prvenstvu, reprezentativac Bosne i Hercegovine Džanan Musa dočekaće na debi u ekipi Real Madrida. Njega će sa “kraljevskim klubom” dočekati i nastupi u Evroligi.

A nekadašnji košarkaš Cedevite i Efesa upravo u tom takmičenju će voditi bitke sa beogradskim “večitim” rivalima, Crvenom zvezdom i Partizanom. Upravo je o njima Musa imao šta da kaže.

Musa je posebno komentarisao pojačanja koja je Partizan doveo tokom leta i istakao svoje oduševljenje napravljenim poslovima.

“Partizan i Zvezda rade sjajan posao. Pogotovo Partizan. Već su doveli Egzuma, Nanelija, doveo neke igrače koja stvarno ja nisam nikad mogao da zamislim da će biti u Partizanu. Pogotovo ne ove sezone. Ali na čelu sa Željkom (Obradovićem prim. aut.) mislim da će to biti sjajna priča”, počeo je Musa prilikom gostovanja u “Podkast Inkubatoru”.

On je u toj emisiji govorio o upoznavanju Miška Ražnatovića “kao Don Korleonea”, kao i svađi sa poznatim agentom zbog jednog transfera. Ali je lepe reči imao i za dva beogradska velikana.

“To dosta zavisi kod balkanskih ekipa, ko je trener. Željka svi znamo kakav je. A trener Zvezde mislim da će biti ključan faktor da li će se posložiti ta ekipa ili neće. Ali obema ekipama želim sve najbolje. Oni su jako dobri protivnici u Evroligi i nadam se dobijati utakmice osim kad igraju protiv Reala”, rekao je Džanan Musa.

Originalni članak: Mondo sport