U nedelju na Banjici gostuju Riječani, podržimo crno-bele bebe!

U nedelju, 5. marta dočekaće riječko Primorje. Meč 15. kola Regionalne lige počinje u 18 časova (ulaznice koštaju 150 i 250 dinara).

Utakmica je trebalo da bude odigrana u subotu, ali zbog velikih zdravstvenih problema u ekipi, dogovoreno je da se meč odloži. Virusi i bolesti su desetkovali mladi crno-beli prvi tim. Neposredno uoči meča sa Jugom u sredu u Ligi šampiona razboleo se Filip Radojević, a posle  utakmice na probleme su se požalili i Đorđe Vučinić, Lazar Dobožanov, Marko Janković, Radomir Drašović i Aleksandar Radanović. Svi su i posle susreta u Dubrovniku i večeras u Beogradu pregledani u bolnici.

Duel sa Primorjem biće treći uzastopni meč Partizana sa hrvatskim timovima na Banjici u Regionalnoj ligi. Pre desetak dana crno-beli su u utakmici 13. kola Regionalne lige prekinuli niz ovogodišnjih poraza savladavši splitski Jadran na Banjici (9:7). Prošle subote napravili su veliko iznenađenje trijumfom nad prvakom Evrope Jugom (16:14), a u nedelju dočekuju Primorje, s kojim su u prvom delu sezone remizirali u Rijeci (7:7). Partizan drži peto mesto na tabeli sa 19 bodova, četiri više od Primorja, koje je odigralo utakmicu više.