U HUMSKOJ ALARMANTNO: Sastanak uprave zbog Đukića, na udaru još jedan čovek zbog Sume (FOTO)

Hot sport

Partizan nije uspeo da iskoristi poraz Crvene zvezde u Superligi i približi se rivalu, gotovo da protiv Čukaričkog nije stvorio pravu šansu.

Članovi uprave nezadovoljni rezultatima, kao i odrađenim poslovima na polju pojačanja za koja je odgovoran sportski direktor Ivica Iliev.

Remi sa Čukaričkim i plus loša igra Partizana izgleda da su dosta uzdrmali status trenera Miroslava Đukića, kojem su navijači sa južne tribine poručili da napusti klub, a veći deo rukovodstva je sinoć izgubio poverenje u rad šefa stručnog štaba.

Procena je da treba analizirati urađeno i reagovati tokom pauze u šampionatu. Kako saznaje HotSport, treba da usledi sastanak Upravnog odbora na kojem će se razmotriti rad Đukića, koji je i posle Dinama iz Kijeva dobio upozorenje da pokuša da pronađe bolju formulu za igru.

I po pitanju igračkog kadra i urađenog u prelaznom roku postoji nezadovoljstvo. Odgovornost pripada sportskom direktoru Ivici Ilievu, koji sa mnogim ‘pojačanjima’ nije pogodio.

Posebno kada je u pitanju investicija od 1.650.000 evra i Sejduba Suma, koji nije ni bleda senka od najavljivanog naslednika Leonarda. Postoje kod uprave još neka pitanja upućena odgovornim iz sportskog sektora, ali to se čuva za sastanak iza zatvorenih vrata.