TV PARTIZAN:DERBI UŽIVO IZ STUDIJA- OD 17h 15min LINK ZA GLEDANJE

Po uzoru na klupske televizije najvećih evropskih klubova, TV Partizan HD ponovo realizuje specijalni program uživo pre, tokom i posle 154. večitog derbija – Večiti derbi uživo.

U studiju TV Partizan tokom trajanja 154. večitog derbija detalje sa utakmice će uživo analizirati bivši asovi Partizana – Vladimir Vermezović i Zvonko Živković, kao i veliki navijač Partizana i kompozitor himne Partizana, Kornelije Kovač. Tokom trajanja utakmice naši gosti u studiju analiziraće sve šanse, golove, sporne situacije, dok ćemo tokom poluvremena i na kraju utakmice imati specijalna uključenja u program bivših asova, trenera i javnih ličnosti koje navijaju za Partizan.

Nakon derbija, uživo u studiju govoriće Marko Nikolić, šef stručnog štaba Partizana, kao i fudbaleri Partizana koji budu glavni akteri derbija, kao i predsednik Partizana Milorad Vučelić i sportski direktor Ivica Iliev. Program TV Partizan HD možete pratiti na kablovskim TV mrežama – Kopernikus, Pošta Net i SBB Net TV Plus servisu, kao i preko interneta na linku: www.danas.tv/partizan.

Program TV Partizan HD preuzimaće i kablovska televizija KCN 1 koja se nalazi na praktično svim kablovskim TV mrežama u Srbiji i regionu, tako da će svi navijači Partizana moći da prate ovaj ekskluzivni program sa 154. večitog derbija.

TV Partizan HD i KCN 1– Večiti derbi uživo: Utorak 17:15