Trojica privremeno odlaze iz Humske, a može li Partizan da zadrži Ilića?

Ukoliko neko ponudi ozbiljan novac, Partizan će morati da razmisli.

Jedan od retkih fudbalera Partizana koji su dobijali poziv reprezentacije Srbije jeste i Mihajlo Ilić, mladi fudbaler koji igra na poziciji štopera i koji je u prethodnom periodu dokazao da je dosta napredovao.

Svakako je i među najvrednijim fudbalerima Partizana, a postoje procene određenih skauta koje kažu da bi ovaj štoper mogao za par godina da vredi i preko 15 miliona evra ukoliko dođe do transfera.

Da li će do njega doći ovog januara?

Čak ni to nije isključeno, ukoliko dođe ponuda “koja se ne odbija”, biser crno-belih bi mogao put italijanske Serije A, kako navodi “Žurnal” jer postoji tim koji je veoma zainteresovan za njegove usluge. Takođe, turski mediji su napominjali da postoji zainteresovanost Bešiktaša. 

Sa druge strane, očekuju se i pozajmice za pojedine fudbalere među kojima su svakako trojica mladih. 

To su Janko Jevremović, Bogdan Mirčetić i Mihajlo Petković. 

Jevremović čeka svoje prve minute u dresu crno-belih i teško da će ih dočekati ove sezone, pa je pozajmica najbolje rešenje. Slična je situacija sa Petkovićem i Mirčetićem, videćemo gde će na kraju završiti sva trojica. 

Petković je fudbaler koji je imao minute kod Ilije Stolice i koji je bio projektovan kao bonus igrač, ali dolaskom Gordana Petrića odlučeno je da to budu drugi fudbaleri. 

Originalni članak Sportske net