Trnavac: Neće biti lako protiv Crvenke

Trnavac: Neće biti lako protiv Crvenke

Objavljeno: 30.10.2020. u 18:46

,,Igrali se crno-beli” i ,,Savršen meč Partizana”. Ovo su samo neki od novinskih i medijskih naslova koji su osvanuli posle pobede našeg tima u Pančevu. Nama se ipak najviše dopada onaj ,,U pobedi se ne ponesi”, jer sada je najvažnije da se u predstojećim utakmicama potvrdi veliki kvalitet i potencijal koji crno-beli imaju.Kako kaže Andrej Trnavac, golman koji je sa 15 odbrana blistao protiv Dinama, treba pokazati da igra u Pančevu nije bila samo ,,dobar dan”.

,,Mislim da je ta utakmica bila naša najbolja do sada. Svi igrači su bili raspoloženi, imali smo dobru odbranu i dobar napad. Treba nastaviti sa intenzivnim treninzima, kako bismo bili još bolji“, tvrdi 21-godišnji čuvar mreže.

Partizan će u nedelju od 18 časova biti domaćin ekipi Crvenke. Radi se o timu koji je posle četiri odigrana kola prikovan za dno tabele bez osvojenog boda.

Foto: Maja Nastić

,,Mi jesmo favoriti, ali Crvenka je dobra ekipa koja je namučila i Dinamo u Pančevu. Sigurno neće biti laka utakmica. Treba pobediti i pokazati da se ekipa uigrava polako i da sve dolazi na svoje mesto“, smatra Trnavac.

Crno-beli će i u narednom kolu igrati na svom terenu, a protivnik će im biti Dubočica, koja je trenutno na trećoj poziciji na tabeli A grupe sa šest bodova, koliko ima i naš tim.,,Mislim da na Banjici niko neće doći do lakih bodova. Dubočica je dobra, iskusna ekipa, prošle godine su nas dobili na Banjici, ali mislim da ako budemo igrali dobro, da ćemo pobediti“.

Loša vest po srpski rukomet je to da korona virus nije zaobišao ni igrače ARKUS lige. Zbog toga ovog vikenda, zbog pozitivnih u redovima Vojvodine i Crvene zvezde, neće biti odigrane utakmice Spartak – Vojvodina (A grupa) i Obilić – Crvena zvezda (B grupa). Ova vest svakako nikoga ne ostavlja ravnodušnim, naročito kada se uzme u obzir da je prethodna sezona poništena upravo zbog postojeće pandemije.,,Naravno da postoji strepnja. Svi treniramo dobro i nadamo se da se sezona neće stopirati i da utakmice neće biti odlagane“, zaključuje Trnavac.

Zvanični sajt RK Partizan