TRINKIJERI PREUZEO ODGOVORNOST: Nema tu šta da se priča! Voleo bih da imam 15 tajm-auta od po 4 minuta!

Espreso piše…

Trener Partizana, Andrea Trinkijeri, istakao je posle meča da mu je bilo najžalije navijača koji su pružili veliku podršku njegovom timu.

Andrea Trinkijeri sa Vanjom Marinkovićem tokom utakmice

– Treća četvrtina nas je prelomila i izgubili smo napad, odbranu i bilo je individualnog rešavanja, a nismo dovoljno dobri da bismo tako igrali. Žao mi je zbog predsednika kluba i zbog navijača. Oni su dali sve od sebe da ovo izleda bolje. Ovo ide na mene. Ja sam kriv, nema tu mnogo priče. Nisam upotrebio prave reči, pokušao sam da dovedem ekipu da bude spremna da igra, a bili su spremni samo 20 minuta. Ponovo vam kažem, ide na mene. Žao mi je jer mislim da smo na pravom putu, ali neki put reči nisu dovoljne – rekao je Trinkijeri.

Trinkijeri je upitan i da li planira pojačanja.

Andrea Trinkijeri objašnjava Radetu Zagorcu gde je pogrešio

– Imate pravo da postavite pitanje koje želite, ali kad kažem da sve ide na mene, ne može onda takvo pitanje. Ne mogu da odgovorim – jasan je bio Trinkijeri.

Partizan je u drugom poluvremenu imao previše grešaka u napadu, posebno izgubljenih lopti, grešaka u dodavanju…

– Voleo bih da imam 15 tajm-auta, od po četiri minuta svaki. Ali, probao sam sa niskom, sa visokom postavom, jedan bek, dva beka. Lopta unutra, lopta spolja…Opet kažem – ovo ide na mene. Još nismo našli ko je nosilac ekipe, jer ja ne mogu da napravim blok, pas, ne mogu da zagradim – rekao je trener Partizana.