Trening oporavka na Kipru: Teretana, plaža, pa kupanje u Sredozemnom moru(FOTO GALERIJA)

Crno-beli će u poslepodnevnim časovima dobiti odmor

Dan pošto su odradili sjajan meč protiv Mladosti iz Lučana (4:0), fudbaleri Partizana su odradili trening oporavka i to u tri faze, s tim da su u poslednjoj mogli pomalo i da se opuste. Veća grupa koja je bila izložena naporima kontrolne utakmice nije napuštala kompleks hotela, dok su čuvari mreže i dvojica novopridošlih momaka ipak izašli na teren.

Pod nadzorom kondicionih trenera Saše Tomića, igrači crno-belih su prvi deo odradili u teretani i to nije dugo trajalo, a potom su izašli na plažu koja se nalazi uz hotel, odradili kratka istrčavanja, posle čega su dobili priliku i za improvizovani “krio” oporavak u Sredozemnom moru.

Dobar deo fudbalera je iskoristio priliku i da se okupa, ali to nije dugo trajalo kako ne bi narušili zdravlje u ovom periodu godine, iako more na Kipru nije previše hladno.

Što se tiče momaka, koji su radili na terenu, pored čuvara mreže pod nadzorom trenera Nemanje Jovšića, dodatni rad su imali Mateus Saldanja i novi fudbaler Denil Kastiljio, koji su se u subotu stigli u Larnaku i potebno je malo vremena da uhvate ritam ostatka ekipe.

Originalni članak i foto: Telegraf.rs