Karte za Kup Koraća skuplje nego ikada

Ulaznice za finalni turnir Kupa Radivoja Koraća biće skuplje nego ikada.

To je saopštio potpredsenik Košarkaškog saveza Srbije zadužen za organizaciju takmičenja Dušan Projović.

On je u izjavi za “Južne vesti” obelodanio da najniža cene komplete karata sigurno će biti veća od 5.000 dinara, međutim idalje nije poznato kolika će tačno biti cena.

Novi Kup Radivoja Koraća na programu je od 14. do 17. februara, gde će se ekipe Partizana, Crvene zvezde, Mege, FMP, Borca, Vojvodine, Čačka94 i Hercegovca boriti za prvi trofej u sezoni.

Žreb je na programu 23. januara.

Mislim da će cena ulaznica biti malo veća nego prošle godine, još uvek čekamo tu odluku. Od pozicije na terenu će zavisiti cena kompleta, ali cena ulaznica biće sigurno od 5.000 dinara pa naviše. Svakom kupovinom ulaznice pomažete svoj grad, sport i infrastrukturu i možda će biti predloga da se nekoj zdravstvenoj ustanovi i donira novac, nismo pričali o tome, ali postoji mogućnost. Siguran sam da ćemo za četvrtfinalne utakmice omogućiti mladim košarkašima i najboljim đacima da prisustvuju utakmicama. Ja bih voleo da može da se igra na staionu “Čair”, jer vidite da ni Arena nekada ne može da zadovolji interesovanje ovih velikih klubova“, rekao je Projović.

Originalni članak: B92.net