Trener Standarda ne pušta Cimirota u Partizan: Ako ode, biće protiv moje volje

„Ništa nisam čuo o tome“, kaže Roni Deila

Ima želju Partizan da dovede Gojka Cimirota, bosanskog reprezentativca, koji bi pojačao konkurenciju u veznom redu, ali to neće, izgleda, tako lako ići.

I iz Humske se može čuti da Cimirotove šanse da obuče crno-beli dres nisu najveće među nekoliko kandidata na koje je Partizan bacio oko. Ali i iz Standarda, za koji igra bosanski fudbaler, ne stižu reči „ohrabrenja“.

Štaviše, trener kluba iz Liježa Roni Deila snažno se protivi ideji da Cimirot ode, bilo gde, a o pregovorima sa Partizanom nije ni čuo.

Ništa ne znam o tome da bi Cimirot mogao da ode u Partizan. Mi želimo da ga zadržimo, on je veoma bitan igrač za nas. Ako ode, biće to stvarno protiv moje volje“, poručio je Deila.

Rođen u Trebinju, Cimirot pored dosta jake biografije, koja govori da bi bio pojačanje za Partizan, ima i srpski pasoš, što je takođe vrlo bitna stavka. Crno-beli od stranaca imaju Dijabatea, MenigaAndradea i Rikarda, dok je Natho dobio državljanstvo Srbije, tako da nema mnogo prostora za dovođenje dodatnih inostranih igrača, jer je i dalje dozvoljeno da četvorica budu istovremeno na terenu.

Originalni tekst Mozzart Sport