Trener Makabija o Partizanu: Oni su jedna od najboljih ekipa u Evroligi, Željko me inspiriše!

Oded Kataš najavljuje tešku utakmicu Makabija i Partizana sutra uveče u Tel Avivu.

Trener Makabija o Partizanu: Oni su jedna od najboljih ekipa u Evroligi, Željko me inspiriše!

Oded Kataš, trener Makabija pred sutrašnju utakmicu (20.05) sa Partizanom u Evroligi, ističe da je pred njegovom ekipom težak izazov sa ekipom koja je dobru formu potvrdila sa četiri pobede u nizu.

Kataš, koji je nekada bio igrač Željka Obradovića u Panatinaikosu, kaže da mu je bivši učitelj velika inspiracija, jer kod njega primećuje istu energiju posle svega što je osvojio u najjačem kontinentalnom takmičenju.

 Želimo da zaboravimo tešku utakmicu koja je bila protiv Reala i samo da učimo iz nje. Sada je pred nama još jedan težak meč. Partizan je jedno vreme igrao bolje od nas, a sada je u nizu od četiri pobede. u Evroligi. Moramo da pronađemo pravi stav i da kontrolišemo tempo, ovo utakmica biće veoma teška. Partizan je u odličnoj formi. Imaju dosta mogućnosti u napadu i odlično igraju kao i većina Obradovićevih timova – rekao je Kataš.

– Osetićemo veliki pritisak na loptu. Partizan je veoma aktivna ekipa u defanzivi. U napadu su veoma efikasni i kažnjavaju ofanzivni skok. Bolje kontrolišemo skok, ali ovo će biti ključno sutra. Partizan redovno izvodi perfektan napad. Za svaku grešku biće spremni da nas kazne. Treba ih sprečiti da igraju. Ovo je jedna od ekipa u najboljoj formi u Evroligi.

Originalni članak 24sedam.rs