”Transfermarkt” ažurirao vrednosti igrača, ko je u Partizanu drastično poskupeo?

Par igrača višestruko uvećalo svoje vrednosti na specijalizovanom portalu.

Ekipa Partizana od juče na ”Transfermarktu” ukupno vredi 36.15 miliona evra, posle najnovijeg ažuriranja tržišnih vrednosti na kraju minule sezone, s tim da Svetozara Markovića i Filipa Stevanovića još nisu izbrisali sa spiska Partizanovih igrača.

Očekivano, najviše je ”poskupeo” talentovani krilni fudbaler i novopečeni ”A” reprezentativac Nemanja Jović, koji je u decembru procenjivan na 300.000 evra, a sada mu je cena skočila na čak 3.5 miliona evra!

Uz Jovića, odličnu sezonu u Partizanu imao je i crnogorski reprezentativni štoper Igor Vujačić. Od dolaska Aleksandra Stanojevića na mesto trenera Partizana on je postao nezamenljivi stub odbrane crno-belih, očekuje se da će tako biti i sledeće sezone, pa je Vujačić od 700.000 evra zimus stigao do 1.8 miliona na ”Transfermarktu”.

Na istu vrednost provenjen je i drugi crnogorski reprezentativac iz redova Partitana, vezista Aleksandar Šćekić, a Saša Zdjelar i Lazar Marković su blago uvećali svoje vrednosti, na po 2.3 miliona evra.

Porasla je vrednost i golmanu Aleksandru Popoviću na 700.000 evra, dok je kapiten Stojković pao na samo 100.000 na koliko je procenjen i Milan Smiljanić.

Sejduba Suma nije imao sezonu na nivou prethodne, pa mu je vrednost pala na dva miliona, koliko vredi i Bibars Natho, a Miloša Jojića procenjuju na 1.2 miliona.

Holender je na milion i po, Urošević i Pavlović na milion, ostali imaju manje vrednosti, a Bajbek koji je na izlaznim vratima Partizana sada se procenjuje na 700.000, što je pola miliona manje nego kad je dolazio u Humsku…

Originalni članak: Sportske net