Todorić za Žurnal potvrdio: Bejkera čeka duža pauza!

Partizanov tim je još u fazi formiranja, dosta igrača nedostaje, upitne su čak i pozicije koje su među prvima bile popunjene. Naime, posle neočekivano ranog rastanka sa Džejmijem Skinom, koji nije prošao lekarske preglede, vrlo je neizvesno da li će i Ijan Bejker početi sezonu u crno-belom dresu. Omaleni organizator igre nedavno se povredio na treningu, crno-beli nisu želeli da se bave prognozama oko njegovog stanja dok ne prođe sve preglede. Kad se to dogodilo, vesti nisu postale bolje. Naprotiv.

– Dobili smo rezultate magnetne rezonance na kojoj je Bejker bio posle povrede i jasno je da ga čeka pauza – objasnio je Dragan Todorić, sportski direktor tima iz Humske.

Šta to tačno znači, pitamo.

– Sačekaćemo da prođe vikend. U ponedeljak bi trebalo da bude više vesti po tom pitanju. Ali, možda ćemo čak biti prinuđeni da tražimo zamenu za njega. Videćemo. Kažem, da sačekamo ponedeljak. Tada bi sve trebalo da bude mnogo jasnije.

Podsećemo, osim Bejkera, Partizan na poziciji pleja trenutno ima dvojicu igrača pod ugovorom – Aleksandra Aranitovića i Tomasa Vilsona, sa timom trenira i Tadija Tadić, zlatni junior sa nedavno održanog Evropskog prvenstva u Bratislavi, kao i Andreja Stevanović čiji status još nije rešen.