Teška povreda kao početak ljubavi!

Danas je za nekoga Dan zaljubljenih, a za nekoga Sveti Trifun, ali je svakako idealna prilika za priču o ljubavi pojedinih sportista.

Primer lepe i stabilne mladalačke veze u kojoj dvoje utiču jedno na drugo na najlepši i najkreativniji način je ljubav mladog napadača Partizana, Nikole Štulića i njegove devojke Ive.

Kako ih je to spojila jedna teška povreda?

– Upoznali smo se sasvim slučajno, u Fizio centru gde sam se oporavljao posle teške povrede prednjih ukrštenih ligamenata, gde se i Iva oporavljala od iste povrede. Iva se profesionalno bavila skijanjem i bila i u reprezentaciji Srbije, ali ju je ta povreda, nažalost, zauvek odvojila od profesionalnog bavljenja belim sportom – kaže Nikola Štulić.

– Nikola mi je prišao na šalteru rehabilitacionog centra i zamolio da mu kažem ime i prezime, a potom me je našao preko društvenih mreža. Tako je sve počelo – kaže Iva, koja je nakon oporavka od povrede počela da se bavi konjičkim sportom, tačnije preponskim jahanjem u konjičkom klubu N.

dan zaljubljenih-štulić-partizan
Ivina velika ljubav su konji (FOTO: FK Partizan)

– Mene su privukle njegove oči, smisao za humor posvećenost i upornost u periodu rehabilitacije – kaže Iva, dok je Nikolu oduševila njena lepota, osmeh i ljubav prema maloj deci i životinjama.

Ipak, Štulić se ne snalazi baš najbolje u sedlu.

– Jednom sam jahao, ali neuspešno i više nikad – rekao je Štulić.

Oboje se sete važnih datuma, iako ih nema, kako kažu puno, ali umeju jedno drugog da obraduju.

Zbog situacije oko Covida 19, Iva nije u prilici da ga prati na svakoj utakmici, jer se igraju bez prisustva publike, a o njihovom odnosu kaže:

– Što se tiče našeg odnosa, zaista ne bih ništa menjala, jer gradimo jedan zdrav odnos pun empatije i razumevanja. Ali, ako moram da mu nađem manu, onda nekad da malo manje kasni, šali se Iva, dok se Nikola nadovezuje.

– Slažem se sa Ivom, uvek imamo razumevanja jedno za drugo i nađemo zajedničko rešenje.

A što se tiče Dana zaljubljenih, Nikola kaže:

– Provešćemo ga kad kuće, uz neki film.

Njih dvoje su imali i poruku za Dan ljubavi.

– Imajte razumevanja za one koje volite i one koji vas vole. Držite se zajedno dok ne prođe ova situacija, pa se vidimo na tribinama.

Tekst preuzet sa portala Maxbet sport

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *