Terens Ros opet o Partizanu: Moja žena je iz Srbije, to je jedina opcija van NBA

 Terens Ros opet o Partizanu: Moja žena je iz Srbije, to je jedina opcija van NBA

Terens Ros se često provlači kao naredno pojačanje Partizana.

Crno-beli su uveliko krenuli sa pripremama. Partizan je osvojio i prfi trofej na proslavi 50 godina osnivanja Igokee, ali ono što navijače sigurno zanima jeste i status oko pojačanja. Svi u klubu su najavili da će u Beograd stići najverovatnije dva pojačanja, a jedno od imena koje se najviše priželjkuje je Terens Ros.

Amerikanac je u jednom od svojih prethodnih “Twitch” lajvova istakao da je dobio ponudu ekipe aktuelnog regionalnog šampiona, što je izazvalo oduševljenje među navijačima. Ipak, priča je utihnula sve do danas. Ros se opet uključio uživo na svom kanalu, te odgovorio jednom od navijača crno-belih, koji ga je pitao da li postoji šansa da gledamo iskusnog NBA košarkaša u ekipi Željka Obradovića.

“Moja žena i njena porodica su iz Srbije. Iako se dosta njih raselilo po svetu, svi su iz bivše Jugoslavije. Imam mnogo prijatelja i porodice tamo, moja žena često vodi decu u Srbiju, te imam dosta porodičnih veza tu. Ako se stvori prilika da se zajedno sa porodicom vratim u Srbiju i živim tamo neko određeno vreme, to je nešto o čemu bih sigurno razmislio, jer ima ogromnu sentimentalnu važnost. Ako bih išao da igram “preko bare”, to je jedina opcija“, rekao je NBA veteran i tako dodatno raspalio maštu “Grobara”.

Ros ima 32 godine, a u 11 godina dugoj NBA karijeri je nosio dres Finiksa, Orlanda i Toronta.

Originalni tekst Telesport.rs