Tata mu je fudbaler iz Gane, a on je rođen u Srbiji: Mali Džordan je veliki navijač Partizana

Crno-beli ugostili svog mladog navijača u Jutjub emisiji

Obeng Regan je dobro poznato ime ljubiteljima domaćeg fudbala. Fudbaler iz Gane je u Srbiju došao još 2012. godine, kao 18-godišnjak, i to u Kruševac, u ekipu Napretka. Deset godina kasnije, njegov sedmogodišnji sin pokazao je svima za koga navija.

Džordanu Obengu je mama iz Srbije, a tata iz Gane. Rođen je i odrastao u Srbiji, pa i ne čudi kako tečno priča srpski jezik, a pošto mu je tata fudbaler prirodno je da i on ima strast za tim sportom.

I ne samo za sportom, već i za Partizanom. To je i pokazao u emisiji “Deca Partizana”, koja je nedavno pokrenuta na Jutjub kanalu crno-belih.

Zanimljivo da je prva utakmica kojoj je Džordan prisustvovao bila u okviru Kupa Srbije, kada je Čukarički, za koji je tada nastupao i njegov tata Obeng, savladao ekipu iz Humske. Tada je naslednik veziste imao samo tri meseca.

Interesantan odgovor dao je Džordan na pitanje kako bi trebalo da igra Partizan da bi savladao Crvenu zvezdu u “Večitom derbiju” koji je na programu poslednjeg dana avgusta.

– Trebalo bi da čuvamo loptu, da se dodajemo i da napadamo napred – jednostavan je recept Džordana, koji trenira u ekipi Slavija iz Pivnica, a igra na poziciji veziste.

Džordanov tata Obeng je u Srbiji nastupao za Napredak i Čukarički, odakle je otišao u Hrvatsku, i to u ekipu Inter Zaprešića. Tamo se nije mnogo zadržao, pa je produžio do Istre za koju je igrao dve sezone. Onda je usledio povratak u Srbiju, i to u Mladost iz Lučana, a trenutno nastupa za Železničar iz Pančeva.

Originalni tekst Telegraf sport