TAKUMA ASANO PROGOVORIO O PARTIZANU

Bivši fudbaler Partizana Takuma Asano je postao apsolutni heroj japanske nacije kada je doneo svojoj reprezentacija istorijsku pobedu na Mundijalu nad Nemačkom.

ТАКУМА АСАНО ПРОГОВОРИО О ПАРТИЗАНУ: Ево шта је херој Јапана рекао о времену проведеном у Београду

NJegov majstorski gol u trijumfu Azijata od 1:0 stavio ga je u žižu interesovanja, pa su tako novinari “Mocart sporta” govorila sa njim o utiscima posle pobede nad “pancerima”.

Nezaoblizana tema bio je i “parni valjak”, a Japanac je govorio i o tome da li ga navijači Partizana i dalje bombarduju porukama podrške kao nekada.

– Nisam toliko aktivan na društvenim mrežama, ali ponekad pogledam i vidim da se i dalje javljaju, pišu. Zahvalan sam im na tim porukama.

Sada, kada je u Bohumu, govorio je i o tome kako sa  ove distance gleda na boravak u crno-belom taboru, i da li mu je to bila pomoć u karijeri.

– Naravno. Te dve godine koje sam proveo u Partizanu su mi mnogo pomogle da napredujem kao igrač i zbog toga hvala svima u klubu.

Na pitanje zašto je otišao, japanski fudbaler je istakao:

– Nije bio razlog u timu, niti ičem sličnom, vezanom za teren. Ali, ne bih se vraćao na to, Partizan mi je ostao u lepom sećanju – zaključio je Takuma Asano i pokazao da nema “zle krvi” između njega i kluba.

Originalni tekst Novosti.rs