SUSPENZIJA PRETI I IGORU DULJAJU

Igor Duljaj u ozbiljnom je problemu, jer mu preti suspenzija zbog koje bi mogao da propusti 172. večiti derbi sa Crvenom zvezdom.

Igor Duljaj
FOTO: WWW.PARTIZAN.RS/MIROSLAV TODOROVIĆ

Okršaj fudbalera Crvene zvezde i Partizana, drugi u sezoni, zakazan je za subotu 9. mart. Crno-beli će do tada odigrati dve utakmice. U subotu protiv Radnika u Surdulici (13.45, TV) i 2. marta u Humskoj protiv Železničara iz Pančeva.

Zašto je Igor Duljaj u problemu? Zbog žutih kartona! Naime, trener Partizana u dosadašnjem delu sezone dobio je tri žuta kartona. Ukoliko bi dobio opomenu u nekom od naredna dva meča, automatski bi bio suspendovan za sledeću utakmicu.

U prevodu, Igor Duljaj moraće da smiri temperament u utakmici protiv Železničara u Humskoj. Ako u tom meču dobije žuti karton, neće moći da sedi na klupi protiv Crvene zvezde na stadionu “Rajko Mitić” 9. marta.

Nemanja Nikolić, Mateuš Saldanja, Partizan, FK Partizan
FOTO: STARSPORT

Partizan u Surdulicu putuje bez dvojice startnih napadača. Mateus Saldanja je povređen, a Nemanja Nikolić čisti kartone baš protiv Radnika. Šansu će u napadau dobiti Samed Baždar, Dušan Jovanović ili Korejac Goh kao “lažna devetka”. Od igrača iz crno-belog tabora suspenzija zbog četvrtog kartona preti golmanu Aleksandru Jovanoviću i defanzivcu Aleksandru Filipoviću.

Originalni članak: Kurir sport