STRAHINJA PAVLOVIĆ: Voleo bih da mi utakmica na “krovu” ne bude poslednja u Partizanu

“Nadam se da ćemo se vratiti na teren, kao što neki najavljuju krajem maja”…

Talentovani defanzivac Partizana Strahinja Pavlović u video intervjuu na Instagram profilu crno-belih govorio je o tome kako provodi vreme u karantinu, ali i mogućem povratku na teren.

Ukoliko se prvenstvo u Srbiji ne bi nastavilo, utakmica između Voždovca i Partizana, za Pavlovića bi bila poslednja u dresu klub a iz Humske.

– Nadam se da neće tako biti i da mi utakmica protiv Voždovca nije poslednja u ovom klubu. Nadam se da ćemo se vratiti na teren kao što neki najavljuju krajem maja – počeo je Pavlović, a potom se osvrnuo na novi klub Monako i saigrača koji će mu najviše nedostajati:

– Znam da u julu idem i da me čekaju novi izazovi, ali ja živim za sledeći dan i ne razmišljam o tome. Čiča (Bojan Ostojić prim.aut) će mi nedostajati.

U borbu protiv pandemije virusa uključili su se i fudbaleri Partizana, koji su se odrekli dela primanja za mart.

– Nije bio nikakav problem da se odreknemo plate u ovakvoj situaciji. To je lep gest i nadam se da će se još ljudi priključiti.

Mladi fudbaler nije očekivao da će se Covid-19 ovako brzo proširiti.

– Nisam očekivao da će biti ovih razmera, nisam znao da se virus tako brzo širi. Najbolje je da se svi strpimo još neki period i kasnije vratimo fudbalu. Jedva čekam da se vratim na Teleoptik i treniram s saigračima, nedostaje mi to.

Dane izolacije, Pavlović provodi s porodicom u Šapcu

Tekst preuzet sa portala Hotsport

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *