Stanojevićev poker želja: Čumić, Jojić, Marković i Obradović

Trener crno-belih potvrdio pregovore sa svom četvoricom

Stanojevićev poker želja: Čumić, Jojić, Marković i Obradović

Pisalo se, pričalo se, a Aleksandar Stanojević, trener Partizana, potvrdio je da ima poker želja, četvoricu igrača koju bi voleo da vidi u crno-belom dresu do kraja prelaznog roka.

Gostujući na Areni sport šef struke Partizana je rekao da očekuje od ponedeljka pomake što se tiče pregovora i konkretnije informacije od čelnika kluba oko toga ko će pojačati redove crno-belih. Na njegovoj listi želja su Svetozar Marković i Nikola Čumić iz Olimpijakosa, Miloš Jojić iz Bašakšehira i Ivan Obradović, koji je slobodan igrač.

Trojica su bivši fudbaleri Partizana, dok je Čumić ovog leta otišao iz niškog Radničkog u Olimpijakos, ali u Atini žele da ga pošalju na pozajmicu. Grčki mediji pišu da je i Janjina izrazila želju da ga dovede, ali u Humskoj se nadaju da će prevagnuti izbor mladog reprezentativca Srbije, pošto je i Stanojević potvrdio da sve četorica fudbalera imaju volju da zaigraju za Partizan.

Utisak je da najlakše može da dođe do dogovora sa levim bekom Ivanom Obradovićem, koji se rastao sa poljskom Legijom i trenira u Zemunelu kao slobodan igrač. On je dugo bio želja Partizana, a sada su se stvorili svi uslovi da ponovo obuče crno-beli dres.

Kakav je situacija oko Miloša Jojića, najbolji odgovor je dao Stanojević.

Rekao bih da je od svih igrača Jojić najdalje od Partizana. Ima ponude iz Italije i Nemačke, mi smo sada na čekanju“, rekao je trener Partizana.

Kvaka je u ogromnoj plati za srpske uslove koju ima vezista Bašakšehira, a iznosi 1.200.000 evra i turski klub bi voleo da ga proda ili makar da ga pozajmi klubu koji može da preuzme celu Jojićevu platu, što Partizan ne može.

Kada su Svetozar Marković i Nikola Čumić u pitanju, upravu Partizana hrabri što ima godinama jako dobre odnose i saradnju sa Olimpijakosom, pa bi na konto toga mogli da dobiju obojicu fudbalera na pozajmicu. Marković bi pokrio i mesto „bonusa“ u odbrani, čime bi se oslobodila mogućnost da se na gol vrati Vladimir Stojković.

Nikola Čumić bi bio veliko pojačanje za crno-bele, jer je izuzetno napredovao u poslednjih šest meseci, proletos je maltene sam nosio Radnički do kraja prvenstva.

Tekst preuzet sa portala Mozzart sport