Stanojević o „sukobima“ u timu: Laži nam daju dodatnu motivaciju

„Prirodno je da se nadamo Zvezdinom kiksu“, kaže trener Partizana

Čukaričkom tri, TSC-u četiri gola u mreži. Kada je pao sa prve pozicije Partizan kao da je skinuo teret s leđa, ponovo je proigrao i počeo lako da dobija utakmice.

Ali, uporedo sa tim idu i „informacije“ kroz javnost o sukobima unutar tima, zbog kojih je morao da reaguje najpre Bibars Nathom, koji je demantovao da ima bilo kakav sukob sa trenerom Stanojevićem.

A, onda je i sam šef struke Partizan imao komentar na te glasine.

Svaki ozbiljni medij koji se bavi Partizanom vidi da su to smešne priče. Takve priče plasiraju tabloidi koji se bave nama kroz nefudbalske stvari. Ovde je svakodnevno 50 ljudi i da se nešto desi, to ne bi moglo da se sakrije. Igrači se trude, žele, a sve te laži nam daju dodatnu motivaciju, dodatnu energiju“, poručio je Stanojević.

On se osvrnuo i na Nathovu konstataciju da je trener najzaslužniji što se Partizan ove sezone bori za oba trofeja.

„Hvala mu, ali meni je najveći kompliment bio kada je Natho otrčao do Jojića, podržao ga, pa onda kada nas je Rikardo sve okupio, napravio „buket“, pokazao koliko je svima nama važno da pobedimo svaku utakmicu. Ta dva trenutka su najlepša koja su se desila u poslednje vreme“.

Prokomentarisao je Stanojević i situaciju sa meča protiv TSC-a, kada je u prvom poluvremenu zamenio Jojića, koji je sa tribina dobijao uvrede i zvižduke.

„Radim ono što osećam u datom trenutku da je potrebno ekipi. Tada sam odlučio tako, bila nam je potrebna promena i ispalo je dobro. Svako ima pravo da navija za svoj klub ili protiv njega ili protiv svog igrača. Nama ostaje da se borimo, da dajemo maksimum“.

Pre nego što Partizan istrči na teren u Kruševcu, Crvena zvezda će igrati u Novom Sadu protiv Vojvodine. Nada u kiks večitog rivala još živi u Humskoj.

Prirodno je nadati se. Pratim sve utakmice, pogotovo našeg najvećeg rivala. Mi se nadamo i dalje“, poručio je Stanojević

Originalni članak Mozzart sport