Stanojević: Kako da budem zadovoljan?

Stanojević: Kako da budem zadovoljan?
Aleksandar Stanojević

Trener Partizana Aleksandar Stanojević nije bio zadovoljan remijem u derbiju. Filip Stevanović i Svetozar Marković smatraju da Crvena zvezda nije zaslužila bod.

Partizan i Crvena zvezda odigrali su nerešeno 1:1 u 163. večitom derbiju. Vodio je Partizan od petog minuta golom Filipa Stevanovića, a bod Crvenoj zvezdi doneo je Aleksandar Katai sa bele tačke u 75. minutu.

Stanojević je na konferenciji za medije istakao i da je imao dosta kadrovskih problema, ali i da je njegov tim bio bolji na terenu.

“Bio sam zadovoljan sve vreme. Ne kukamo, mnogo smo problema imali, nestvaran broj. Imali smo devet reprezentativaca. Bili smo opasni, imali četiri, pet vrlo opasnih situacija, ali okej, neka bude da je ovako završeno. Kako da budem zadovoljan? Vodimo sve vreme utakmicu, opasniji smo bili. Protivnik je bolje igrao u datom momentu, ali ne znam da li su nas ugrozili. Primili smo gol iz penala, a mislim da protivnik nije imao nijednu šansu. Kako da budem zadovoljan? Pa nismo pobedili, kući igramo…”, rekao je posle meča Stanojević.

Problem je za Stanojevića bila i prinudna izmena već u 16. minutu zbog povrede Sejdube Sume.

“Suma je hteo da nastavi, doktor mu je rekao da ne može, ali je opet hteo da igra. Stvarno je bio u velikim problemima sa okom. Naravno da nas je Sumina povreda poremetila. On ih je ozbiljno ugrožavao u svakom smislu te reči. Izgubili smo izmenu, imamo problem sa napadačima. Za Svetu mogu da kažem da je bio fenomenalan. On je dete Partizana i odlično je odigrao”, dodao je trener crno-belih.

Na konferenciji za medije uz Stanojevića su bili i Filip Stevanović i Svetozar Marković koji veruju da Crvena zvezda nije zaslužila bod u ovom meču.

“Oni nisu zaslužili bod, bili smo bolji. Imali smo više šansi, nismo ih iskoristili. Pokazali smo da smo bolji tim i zašto nas nisu dobili u prethodnim derbijima”, rekao je Stevanović.

“Vodili smo veći deo utakmice i zaslužili smo više od boda. Imali smo tri šanse u prvom poluvremenu koje nismo iskoristi. To nas je poremetilo, a da smo dali golove, utakmicu bismo rešili u prvom poluvremenu”, ocenio je Marković.

Tekst N1