SRNA DAO PODRŠKU DULJAJU: Hrvat stao uz svog velikog prijatelja

Više puta su isticali koliko se poštuju.

Igor Duljaj je nedavno smenjen sa mesta šefa stručnog štaba Partizana, a njegov veliki prijatelj Darijo Srna je na svom Instagram profilu poslao emotivnu poruku podrške. Srna je istakao da su njih dvojica nerazdvojni prijatelji još od vremena kada su delili svlačionicu u Šahtjoru, te da mu je Duljaj mnogo pomogao u životu. Ova neobična i iskrena prijateljska veza između Hrvata i Srbina izaziva divljenje i simpatije javnosti.

Republika

Duljaj je isticao da mu je Srna pružio neizmernu podršku kada je stigao u Šahtjor, te da mu je pomogao da se snađe i da se nikada nisu razdvojili od tog trenutka. Njihova povezanost nije prestala ni kada su krenuli različitim fudbalskim putevima, a Srna je često dolazio u Beograd kako bi podržao svog prijatelja i Partizan, ali i kako bi pronašao talente na srpskom fudbalskom tržištu.

Nije tajna da je Darijo Srna imao veliki uticaj na dolazak inostranih pojačanja u Partizan, kao i na savete vezane za zanimljive igrače na fudbalskom tržištu. Ova saradnja je dovela do dolaska talentovanih igrača poput Mateusa Saldanje i Denila Kastilja, što je doprinelo jačanju tima iz Humske.

Nakon što je rukovodstvo odlučilo da Igora Duljaja zameni njegov pomoćnik Albert Nađ, Darijo Srna je javno pružio podršku svom prijatelju putem Instagrama. Objavio je fotografiju Duljaja uz emotikone podrške, jasno stavljajući do znanja da je uz njega i u teškim trenucima.

Originalni tekst Republika.rs