SRAMNO OTKAZIVANJE KUPLJENIH ULAZNICA NA DAN UTAKMICE – Obradović: Mislim da je to nešto čime Evroliga mora ozbiljno da se pozabavi


Barselona je danas oko 12:30 donela odluku da svim navijačima Partizana koji su kupili karte za sektore koji nisu previđeni za gostujuće navijače otkaže ulaznice i refundira novac. KK Partizan Mozzart Bet je čitav dan pokušavao da sa domaćinom pronađe kompromisno rešenje, ali je odgovor od svih iz katalonskog kluba, pa i samog predsednika Laporte na pismo predsednika Mijailovića bio da se pridržavaju lokalnog zakona. Na taj način, ostavili su mnoge navijače crno-belih uskraćene za priliku da prisustvuju meču za koju su uredno kupili karte i oštetili ih za novac koji su uložili u put i smeštaj. KK Partizan Mozzart Bet je izrazio svoj protest kako predsedniku Laporti, tako i predstavnicima Evrolige.

Posle meča, trener crno-belih Željko Obradović je izjavio:

“Prvo bih želeo da čestitam Barseloni na večerašnjoj pobedi. Mi smo veoma dobro počeli u prvom poluvremenu, detalji su odlučili rezultat. Naš problem tokom cele utakmice je bio ofanzivni skok. Nismo to kontrolisali. Veoma loše smo šutirali i najviše zbog toga smo izgubili utakmicu”, rekao je Obradović koji je sa srpskim novinarima razgovarao o otakaznim ulaznicama za navijače Partizana.

“To je zaista neprijatna vest. Čuo sam danas u toku dana da ljudima koji su dolazili iz cele Evrope, čak i van Evrope da vide utakmicu, koji su kupili karte pre par meseci nisu dozvolili da uđu u dvoranu a da su čak i tokom utakmice neke ljude izbacivali. Ne znam da li je to tačno, ali mislim da je to nešto čime Evroliga mora ozbiljno da se pozabavi. Sreo sam u našem hotelu pred utakmicu gospodina koji je došao na utakmicu iz Kopenhagena i rekao da ne može da uđe u salu. Bili su momci sa Malte, ljudi koji su došli iz Nemačke koji su kupili karte pre par meseci i onda im se ne dozvoljava ulazak u halu. Mislim da Evroliga treba da reaguje da vidimo zbog čega je došlo do te situacije. U svakom slučaju znam da je veliki broj navijača Partizana želeo večeras da bude u toj sali, hvala im, žao mi je svih koji nisu ušli, pozivam ih da dođu u Beograd i hvala im što su uz nas tokom cele sezone”, istakao je Obradović.

Zvanična FB stranica KK PARTIZAN MOZZART BET