Sejduba Suma: Nisam šutnuo kako sam želeo

Sportski žurnal

Partizan nije uspeo da se sa tri boda vrati sa gostovanja u Elbasanu. Crno-beli su kako je vreme odmicao bili opasniji po gol od na početku agresivnijeg Skenderbega, ali su na kraju iz Albanije doneli bod trenutno dovoljan za treće mesto u grupi.

– U prvom poluvremenu smo nismo igrali dovoljno organizovano. Tražili smo put do gola, ali nedostajao nam je završni pas da dođemo do stopostotne šanse. Sjajne prilike imali smo u finišu, nismo ih iskoristili i ostalo je nerešeno. Pokušaćemo da greške sa utakmice u Elbasanu ispravimo u revanšu.

Propustili ste zicer u 89. minutu?

– Bio sam u velikoj prilici, mogao sam da donesem pobedu svom timu. Situacija je ipak, bila veoma komplikovana. Kad sam dobio loptu golman Skenderbega je malo istrčao, pokušao da mi uđe u šut. Uspeo je, zato što nisam šutirao kako sam želeo.

Prvi put ste igrali na pozicija iza špica, po sredini. Da li je to idealna pozicija za vas?

– Jeste, najbolje se snalazim kad sam odmah iza napadača, najviše sam iskorišćen na tom mestu.

Niste ipak, imali svoje veče u Elbasanu?

– Daleko od toga da sam pokazao sve što umem. Iako volim kad sam na ovoj poziciji, bila je to velika promena za tim i zbog toga tokom svih 90 minuta u našoj igri nije sve funkcionisalo kako bi trebalo – priznao je Suma da je škripalo u igri Parnog valjka.