Saničanin pred Anortozis: Grobari, pomozite!

Partizanu je za drugo mesto u Grupi B Lige konferencije i izboreno proleće u Evropi dovoljan i bod sutra u poslednjem kolu protiv Anortozisa, međutim…

– Idemo na pobedu! – otkriva razmišljanje svih u „Zemunelu” štoper Siniša Saničanin.

Trijumf nad Kipranima na „rajskom ostrvu” i status lidera Super lige „bilduju” samopouzdanje prvotimcima Parnog valjka, shodno tradiciji i veličini kluba sa DNK materijalom predstavljenom u maksimi – „uvek na tri boda”.

Tako, za plasman u šesnaestinu finala novoformiranog evropskog takmičenja viceprvaku Srbije „pije vodu” i samo da pozadi sačuva „nulu”, ali…

– Svima nam je apsolutno jasan značaj utakmice – za klub, tim, nas kao pojedince i, naravno, navijače. Igra se na našem stadionu i pozivam Grobare da nam pomognu u velikom broju, baš kao što su činili tokom kvalifikacija i u uvodu grupne faze.

Letošnji novajlija iz Vojvodine biranim rečima kazuje o protivniku i ne očekuje lagan zadatak, iako… puca od (opravdanog) optimizma:

 Kad smo Anortozis pobedili u Larnaki tek je izašao iz pripremnog perioda, tako da smo svesni da sad taj isti tim ima drugačije lice. Moramo da izvučemo maksimum iz svakog od nas i uprkos zdravstvenim problemima nekoliko važnih igrača ostvarimo rezultat koji nas vodi dalje. Igraćemo i za naše drugove – Lazara Markovića i Bibarsa Natha!

Originalni članak: Sportski žurnal