Rusi pišu: Nikolić odlazi zbog sukoba sa upravom

Menadžer Joksimović demantuje

Izgleda da nema mira oko moskovske Lokomotive ni kada tutnji ruskim prvenstvom kao kineski vozovi najnovije generacije. Ili je možda baš u tome kvaka…

Samo dva dana pošto je upisao desetu uzastopnu pobedu u prolećnom delu sezone, štaviše, dobio svaku utakmicu u drugom delu sezone, Marko Nikolić, navodno, sprema stvari za odlazak iz Lokomotive.

Ruski portal Čempionat objavio je informaciju da je Marko Nikolić rešio da ode iz kluba zbog sukoba sa rukovodstvom. U pitanju su, kažu, različiti pogledi na budućnost, a tiču se transfera i produžetka ugovora sa nekoliko igrača, za koje je srpski trener rekao da su mu potrebni za narednu sezonu. Jedan od njih je i Vedran Ćorluka, za kojeg Nikolić traži da mu se ponudi novi ugovor, mada je Hrvat već najavio da će napustiti Lokomotivu na kraju sezone.

Jedan od najjačih ruskih menadžera Timur Gurckaja smatra da su Nikolićeve šanse da ostane u Lokomotivi između 10 i 20 odsto. Ali i da nema razloga za brigu.

Igračima za koje je tražio nisu ponuđeni novi ugovor, Nikolić je nezadovoljan i mogao bi da skupi stvari i da ode. Da li ima neke druge ponude? Mislim da će ih imati“, procenio je Gurckaja.

Tekst; Mozzart sport

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *