Radmilo Ivančević: Više ne sumnjam u odbranu Partizana, ali skockaće i Božović tim

– Cenim Marka, poštujem sve što radi – slatkorečivo i nadasve šarmantno veli, Ivančević

Doziranu aktivnost Partizana u ovozimskom prelaznom roku čuveni golman i trener Radmilo Ivančević, odskora instruktor FS Srbije, tumači kao trezven izbor šefa stručnog štaba Marka Nikolića nikako kao, usled neimanja novca, iznuđenu neambicioznost uprave.

Cenim Marka, poštujem sve što radi – slatkorečivo i nadasve šarmantno veli, Ivančević.

Verujem da je radikalno neojačavanje tima njegova procena, rukovodstvo drukčije i ne bi moglo s njim, tvrdim i dobar potez. Znate, shodno jesenjim igrama i rezultatima neozbiljno bi bilo drastično menjati što je odlično funkcionisalo. Moglo bi da bude kontraproduktivno.

Iznenađen je serijom od 17 utakmica bez poraza.

Nisam očekivao, priznajem. Sumnjao sam ponajviše u kvalitet zadnje linije, međutim, kako je prvenstvo odmicalo bivala je sve sigurnija i ubedljivija. Uostalom, kao i preostale što je upotpunilo, ionako upečatljiv, utisak o kolektivnoj igri Partizana.

Upravo tome blaga prednost svom klubu, u poređenju s „večitim rivalom”.

Zvezda se više oslanjala na individualne akcije, otud nije blistala kao prethodne sezone. Imala je problem s neuigranošću stranaca, sad dobrano ojačala napad. Ne znam… poznajući izuzetne trenerske i ljudske kvalitete Miodraga Božovića, skockaće tim i igru za nastavak prvenstva. Bodovna razlika nije velika, biće prepolovljena usled epohalnog izuma kvazistručnjaka, što će dodatno rasplamsati borbu i proleće učiniti interesantnijim, ako za ovdašnji fudbal može tako da se kaže ha, ha