Protiv Splita za kraj sezone u ABA ligi – Aleksandar Matović: Za dobar uvod u borbe za titulu šampiona Srbije

U ponedeljak 26. aprila, crno-beli će odigrati poslednju utakmicu sezone u ABA j.t.d. ligi. U Hali sportova “Ranko Žeravica”, Partizan NIS će od 16 časova dočekati Split. 

U poslednjem, 26. kolu ABA lige za sezonu 2020/21, crno-beli igraju protiv Splita. Meč u Hali sportova “Ranko Žeravica”, na programu je u ponedeljak, 26. aprila od 16 časova. Prvi ovosezonski duel nekadašnjih prvaka Evrope, završen je trijumfom Partizana na Gripama rezultatom 74:86. 

Pred novi meč protiv Splićana, trener Partizana NIS, Aleksandar Matović kaže: 

 “Ovo je poslednje kolo ABA lige i zbog dvonedeljne pauze smo malo ispali iz takmičarskog ritma, ali želimo da pobedom završimo takmičenje u regionalnoj ligi i donekle napravimo pozitivan bilans pobeda i poraza u ovoj takmičarskoj godini koja je bila turbulentna. S druge strane, Splitu bi pobeda značila opstanak u ligi, ali mi ne želimo da se obaziremo na kalkulacije već se isključivo bavimo sobom”, poručio je Matović. 

Bek crno-belih, Ognjen Jaramaz pred sutrašnji meč kaže: 

“Iza nas je pauza koja može da bude nezgodna jer smo malo ispali iz ritma utakmica. Split nam dolazi silno motivisan jer igra odlučujuću utakmicu, ali mi imamo obavezu da na svom terenu damo sve od sebe kako bi završili sezonu na najbolji način i tako napravili dobar uvod u borbe za titulu šampiona Srbije”, rekao je Jaramaz. 

Zvanični sajt KK Partizan NIS