Povratak iskusnog golmana u Humsku!?

Izgleda da je i to pitanje rešeno.

partizan.rs

Posle odlaska kapitena Vladimira Stojkovića u saudijsku Al Fejhu, ostalo je jedno upražnjeno mesto među Partizanovim čuvarima mreže, iako trener Aleksandar Stanojević sada može da računa na Aleksandra Popovića i Nemanju Stevanovića.

Crno-beli su rešeni da angažuju još jednog iskusnog čuvara mreže, a kako danas nezvanično prenosi ”Telegraf”, izbor je pao na nekadašnjeg čuvara mreže crno-belih Milana Lukača.

On sada već ima 35 godina, a inostranu karijeru je posle odlaska iz Partizana izgradio u turskom Ahisaru, gde je bio i kapiten i gde je proveo čitavih šest godina.

Sada mu je sa pomenutim turskim klubom istekao ugovor i Partizan želi da iskoristi tu priliku da bez obeštećenja angažuje iskusnog i kvalitetnog golmana.

On je ostao u lepom sećanju navijačima Partizana, posebno zbog dva odbranjena penala u 146. večitom derbiju kada je Partizan savladao Zvezdu u Humskoj sa 2:1.

S obzirom da se i Popović već pokazuje kao ”specijalista” za odbranu penala, a da to odavno važi za Nemanju Stevanovića, jasno je da koga god da izabere trener Stanojević, crno-beli će moći da računaju na nove odbrane udaraca sa bele tačke.

Originalni članak Sportske net