Potvrđeno: Vučelić kandidat za predsednika Partizana, Zeka nastavlja da „drma“ iz senke! Bjeković: Nazdravljali su kad je umro Vladica!

Trka za mesto u predsedničkoj fotelji Partizana ulazi u ciljnu ravninu. Po svoj prilici, samo sa jednim kandidatom. Do juče neočekivani. Miloradom Vučelićem.

Aktuelni predsednik Sportskog društva crno-belih i jedan od trojice članova Privremenog organa uprave, zaduženog da vodi klub u periodu bezvlašća, dobio je podršku svih relavantnih, neki kažu i irelevantnih organa, koji se pitaju ko će sredinom septembra (12. ili 14.) sesti na mesto upražnjeno zimskim odlaskom Zorana Popovića.

Vučelića je sadašnja garnitura rukovodilaca predložila za predsedničkog kandidata, u ponedeljak bi trebalo da se izjasni da li ponudu prihvata. Žurnal piše da će odgovor biti pozitivan, između ostalog i zbog činjenice da su uz bok Miloradu Vučelićustali navijači.
Jeste, istina je da će Vučelić biti kandidat za predsednika Partizana. To je dobra vest. On je u ovom trenutku bolje rešenje od mene“, rekao je Ivan Ćurković, dosadašnji kandidat za predsednika, da bi to pojasnio. „Ja sam bio tu kad je trebalo. Postavio leđa. Sad je odluka da to bude Vučelić. Bio je u Partizanu devedesetih, još tad član Upravnog odbora. Vrlo pozitivan, sjajan kandidat. Imam apsolutno poverenje u njega“.

Vučelić i Mile Jovičić

VUČELIĆ I MILE JOVIČIĆ

Prema saznanjima beogradskih dnevnih listova, Milorad Vučelić planira da na potpredsedničko mesto vrati Mileta Jovičića, koji je istu funkciju obavljao u periodu od 2008. do 2014. godine, u vreme mandata najpre Tomislava Karadžića potom i Dragana Đurića. Novosti, na primer, navode da je Vučelićeva pobeda na izborima gotovo izvesna i da čak postoji mogućnost da opozicija, na čelu sa svojim kandidatom Nenadom Bjekovićem, odustane.Nemanja Jovšić

NEMANJA JOVŠIĆ

Možda i zato što je već došlo do promene dela članstva Skupštine (najnovije: generalRadovan Radinović umesto Dragana Bjelogrlića), a Informer saznanje da će umesto preminulog Vladice Kovačevića i bivšeg šefaa struke prvog tima Ivana Tomića u najviše klupsko telo biti ubačeni Nemanja Jovšić, trener golmana u stručnom štabu Marka Nikolića i Dragan Obradović, angažovan u mlađim kategorijama.Nenad Bjeković u razgovoru sa Ćurkovićem i Vučelićem

NENAD BJEKOVIĆ U RAZGOVORU SA ĆURKOVIĆEM I VUČELIĆEM

A, to se ne dopada Nenadu Bjekoviću.
Nezdravljali su kad je umro Vladica Kovačević, govorili da sad imamo člana manje. Neka im je na čast. Sramota! Verovatno su sigurni da su izmešali, izmenjali, koliko im je potrebno i sad smeju da izađu na megdan. Zvali su neopredeljene, hvalili se da ih sad ima više… Ma, nek’ bude Vučelić. Ja da lobiram, kupujem, molim, pretim ulicom? Ne pada mi na pamet! Za mene su ljudi iz fudbala, ne oni koji su zalutali i guraju se u upravu iz nefudbalskih razloga“, rekao je za Sportski žurnal legendarni centarfor, potopnje trener i sportski direktor Partizana.Prema saznanjima beogradske štampe, Žarko Zečević neće imati nikakvu zvaničnu funkciju u klubu, ako pobedi Milorad Vučelić, međutim, nije teško da će nastaviti da „drma“ Humskom 1 iz senke. Kao što radi godinama.