POTPUNO SLOMLJEN! Mijatović nakon smrti predsednika Reala: Najtužnija noć mog života!

Predrag Mijatović

Real Madrid i Španija su u u subotu zavijeni u crno, nakon što je preminuo Lorenco Sans, legendarni predsednik tog kluba.

Ljubiteljima fudbala u Srbiji, Lorenco je mogao biti poznat najviše po dovođenju Predraga Mijatovića u Real, a nekadašnji fudbaler Partizana teško je prihvatio vest o smrti Sansa.

“Otišao je ovako, bez prilike da se oprosti od voljenih, bez prilike da kaže poslednje zbogom, to je jako teško i jako tužno. Ovo je jedna najtužnijih noći mog života”, rekao je Mijatović, prenosi španska “Marka”.

Mijatović je dodao da je bio u kontaktu sa Lorencovim sinom Fernandom i da je stalno bio upućen u situaciju oko stanja preminulog Lorenca.

“Bio sam u neprestanom kontaktu sa Fernandom poslednjih nekoliko dana i znam kroz šta su sve prolazili. Čak ni porodica nije mogla da priča sa njim, kao što je to slučaj sa mnogima koji su u bolnici. Surova je tuga zbog toga što niko nije smeo da ga poseti zbog zaraze”, poručio je bivši reprezentativac Jugoslavije i dodao:

“Još uvek ne mogu da verujem. Gledao sam ga kao oca, mnogo sam ga voleo. Bio je veoma bitna osoba u mom životu. Slali smo jedno drugom poruke, s vremena na vreme zajedno bi ručali. Bili smo povezani. U životu postoje ljudi koji na tebe ostave trag, Lorenco je bio jedan od njih. Učinio je sve za mene. Mnogo, mnogo sam tužan”, zaključio je Mijatović.

Podsetimo, legendarni Lorenco Sans se od utorka nalazio na intezivnoj nezi jedne bolnice u Madridu, nakon što je utvrđeno da ima infekciju bubrega, a preminuo je u subotu, 21. marta.

Tekst preuzet sa portala Blic sport