Potpredsednik ŽKK podneo ostavku zbog podrške Vučeliću: Godinama nas ignorišu, vi ih podržavate

Draškić kaže da ne može da podrži one koji ih godinama ignorišu

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović izabran je za novog predsednika tog sportskog društva, bez obzira što doskoranjšnja uprava to osporava

Stvari su pravno potpuno čiste, novo rukovodstvo JSD Partizan je registrovano u APR-u, ali u danima posle burne sednice u javnost stalno isplivavaju nepravilnosti oko grupe ljudi koje je organizovao predsednik FK Milorad Vučelić.

Među brojnim klubovima koji su pružili podršku Mijailoviću, sada je i potpredsednik ŽKK Partizan Radovan Draškić podneo ostavku zbog nepravilnosti na toj skupštini.

On je rekao da nije bio konsultovan oko tog izbora, ali i, mnogo važnije, da sportsko društvo sa starim rukovodstvom nije ni na koji način pomagalo ŽKK Partizan.

Prenosimo vam tekst njegove ostavke, koju je poslao predsedniku kluba Živomiru Novakoviću:

– Obraćam Vam se povodom poslednjih događaja vezanih za izbornu skupštinu SD Partizan. Naime, kako sam, naknadno informisan, predstavnik našeg kluba je izrazio, na skupštini, podršku rukovodstvu SD, na čelu sa g-dinom Vučelićem.

Postoje najmanje dva razloga zbog čega se ne mogu saglasiti sa ovim stavom.

Prvi, zaobiđen sam u konsultacijama oko zauzimanja stave našeg kluba povodom izbora, što je manji problem, i drugi indiferentan odnos rukovodstva SD-a prema problemima našeg kluba sami ste svedok, koliko smo puta bezuspešno pokušavali da ostvarimo kontakt sa rukovodstvom SD-a.

Iz tih razloga podnosim ostavku na mesto potpredsednika ŽKK Partizan.

Podrazumeva se da ću bez obzira na ovaj nesporazum nastaviti da u okviru svojih moći pomažem klubu, kao što sam to radio poslednjih 15 godina. – naveo je on.

Originalni tekst 24sedam.rs