Poslednje provere pred povratak u Beograd – Horsens i CSKA Moskva

Crno-beli polako privode kraju pripreme u Turskoj gde su odradili i poslednji trening na terenima kompleksa Sueno Hotel, pred dva sutrašnja meča protiv danskog Horsensa i moskovskog CSKA.

Prvi meč protiv Danaca je na programu od 9 časova po srpskom vremenu, dok je duel sa „bratskim“ CSKA zakazan za 15 časova, takođe po vremenu u Srbiji.

Ekipa Horsensa dolazi iz istoimenog grada na istočnoj obali poluostrva Jitland. Igraju u najvišem rangu danskog fudbalskog prvenstva gde trenutno zauzimaju devetu poziciju. O moskovskom CSKA ne treba puno trošiti reči – rival koji nam je svima veoma dobro poznat, duel koji će biti više od prijateljskog.

Za CSKA trenutno igra i doskorašnji fudbaler i kapiten Partizana – Saša Zdjelar, a CSKA je takođe i klub čiju su istoriju obeležili Zoran Tošić i Bibars Natho. CSKA trenutno zauzima petu poziciju u ruskom šampionatu, a ovo će im biti prvi meč na pripremama u Turskoj.

Obe utakmice možete pratiti u direktnom prenosu na kanalima Arene Sport, ali i na Partizanovom Jutjub kanalu. Podsećamo, ekspedicija Partizana se dan kasnije vraća za Beograd gde crno-bele očekuje nastavak evropskih i domaćih izazova.

Zvanični sajt FK PARTIZAN