Pojačava se i ŽKK Partizan, a nova reprezentativka Sofija Olić očekuje veliku podršku navijača

Svi pričaju o Željku Obradoviću i moćnom timu koji formira u Partizanu, a kakve su ambicije ženskog košarkaškog kluba crno-belih?

Posle sezone za zaborav, košarka ponovo izaziva euforiju kod navijača Partizana, i to u meri kakva dugo nije viđena, pre svega zbog povratka legendarnog trenera Željka Obradovića koji je pravi magnet za dolazak velikih pojačanja, što je vrlo brzo počelo da se potvrđuje.

U senci svih tih ”bombastičnih” dešavanja, i košarkašice Partizana gledaju ka novoj sezoni, u nadi da ih navijači neće zapostaviti sada kada je sva pažnja usmerena ka muškoj ekipi.

O ambicijama ženskog tima Partizana u narednoj sezoni je za ”Crno-bele novosti” govorila bek crno-belih i novopečena reprezentativka Srbije, 20-godišnja Sofija Olić.

”Od sledeće sezone u Partizanu očekujem dosta promena. Nadam se da ćemo od početka imati dobru hemiju, da ćemo bolje ući u sezonu i kao najbitnije da ćemo popraviti rezultat. Volela bih da nam cilj ove sezone bude ulazak u neku od završnica, da li domaće lige, WABA lige ili Kupa. Za sada imamo četiri nova pojačanja, jedva čekam 15. avgust da se svi okupimo i što spremniji krenemo u sezonu. Motivacija je uvek tu, nadam se da ćemo sledeće sezone imati i podršku sa tribina koju nismo imali tokom prethodne sezone i da će ljubitelji Partizana biti u mogućnosti da prate i žensku košarku”, izjavila je Sofija Olić.

Kompletan intervju Sofije Olić za ”Crno-bele novosti” možete pogledati u prilogu na sledećem linku, gde je govorila između ostalog, i o nedavnom pozivu Marine Maljković u nacionalni tim:

https://www.instagram.com/p/CRMI18wBe-u/?utm_source=ig_embed&ig_rid=14f68396-100a-4ee0-9098-78d1b35b3571

Originalni članak: Sportske net