Partizanova “šestica” stigla na Kipar: Ovusu zadužio opremu, već sutra na treninzima

Fudbaler iz Gane rešio probleme sa vizom i ranije od planiranog stigao na Kipar

Iako je bilo planirano da se ekipi priključi u noći između četvrtka i petka, Partizan je, pošto je rešen problem sa vizom, uspeo da isposluje avionsku kartu za Leonarda Ovusua (26) i on u ranim poslepodnevnim časovima pojavio u bazi na Kipru. Vezista je stigao u društvu generalnog direktora Miloša Vazure i nekolicine članova Upravnog odbora, koji će takođe nekoliko dana boraviti uz tim na “rajskom ostrvu”.

Ovusua, koji je bio jedna od primarnih želja stručnog štaba, dočekao je upravo trener Igor Duljaj, inicijator angažovanja defanzivnog veziste, kao i članovi njegovog stafa, odnosno sportski direktor Ivica Kralj, koji je takođe učestvovao u pregovorima.

Fudbaler je zadužio opremu crno-belih, potom večerao, a već sutra će prvi put na teren i radiće po posebnom režimu, prvo sa kondicionim trenerima Sašom Tomićem i Mišom Filipovićem, kako bi sustigao ostatak tima, posle čega će polako biti priključivan grupnim treninzima.

Podsetimo, Partizan je angažovao Leonarda Ovusua kao slobodnog agenta na tržištu, pošto mu je istekao važeći ugovor sa norveškim Odom, gde je prošle sezone bio proglašen za najboljeg igrača po izboru navijača.

Trener Igor Duljaj ga vidi na poziciji klasične “šestice”, u defanzivnijim zadacima, jer tom stavkom u manevru nije bio zadovoljan tokom jesenjeg dela sezone.

Originalni članak:Telegraf.rs