Partizan uveličao 75. rođendan FK Soko iz Nove Gajdobre

Fudbalski klub Soko iz Nove Gajdobreslavi ove godine 75. rođendan, dok ovo maleno južnobačko mesto u opštini Bačka Topola obeležava 100 godina od kada ponosno nosi ovo ime, a svečanu atmosferu je upotpunio kombinovani tim Partizana koji je odigrao prijateljski meč protiv domaće ekipe.
Crno-bele je predvodio trener TeleoptikaIgor Duljaj, a delegaciju našeg kluba su činili članovi UO Dragan Trailović i Zoran Rajić, nekadašnji igrači Aco Trifunovic, Rade Zalad i Vladimir Jocić, kao i predsednik FK TeleoptikDanilo Vukicević.
Srdačan doček delegaciji našeg kluba priredili su predsednik kluba Milenko Lučić i član uprave Vladimir Savčić, sa kojima je ugovorena i saradnja na novu dva kluba, pre svega na nivou omladinskih škola. Za naredni period je dogovorena i podala članskih karata FK Partizan navijačima našeg kluba iz ovog dela Vojvodine, a preciziran je i dolazak najmlađih pristalica Parnog valjka na „Dečiju tribinu” u nastavku sezone.
Revijalni meč, koji je odigran na izuzetno dobro pripremljenom terenu za ovo doba godine, završen je rezultatom 8:0 u korist Partizana, a golove su postigli Arambašić (4), Knežević, Đurić, Purić i Sretenović. Na tribinama je bilo prisutno oko 700 navijača koji su imali priliku da se druže sa igračima crno-belih, dok su najmlađe pristalice našeg kluba dobile i prigodne poklone.
Susret protiv Partizana, na kojem rezultat nije bio u prvom planu, ujedno je bio i poslednji u karijeri za prvotimca domaće ekipe Dejana Žarkovića, kojem je takođe uručen crno-beli dres.

Zvanični sajt FK PARTIZAN

FOTO GALERIJA: MIROSLAV TODOROVIĆ

GAJDOBRA-12
GAJDOBRA-11
GAJDOBRA-10
GAJDOBRA-13
GAJDOBRA-14
GAJDOBRA-1
GAJDOBRA-15
GAJDOBRA-16
GAJDOBRA-19
GAJDOBRA-18
GAJDOBRA-20
GAJDOBRA-2
GAJDOBRA-21
GAJDOBRA-23
GAJDOBRA-22
GAJDOBRA-25
GAJDOBRA-26
GAJDOBRA-24
GAJDOBRA-29
GAJDOBRA-28
GAJDOBRA-27
GAJDOBRA-30
GAJDOBRA-3
GAJDOBRA-31
GAJDOBRA-32
GAJDOBRA-33
GAJDOBRA-34
GAJDOBRA-35
GAJDOBRA-36
GAJDOBRA-38
GAJDOBRA-37
GAJDOBRA-39
GAJDOBRA-4
GAJDOBRA-5
GAJDOBRA-40
GAJDOBRA-6
GAJDOBRA-9
GAJDOBRA-7
GAJDOBRA-8