PARTIZAN OTPUTOVAO U TURSKU: Stanojević poveo 30 igrača i “još tri tima”

U čarteru za Antaliju crno-belima su društvo pravili igrači Spartaka, Proletera i Napretka

Na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu mogao je jutros slobodno da se odigra i minu turnir četiri superligaške ekipe jer su velikim čarterom put Antalije krenuli fudbaleri Partizana, Spartaka iz Subotice, Proletera i Napretka.

Fudbaleri Partizana će se u narednih 14 dana, u hotelu “Kaja Palasio” pripremati za bitke koje ih u prolećnoj sezoni očekuju na tri fronta. 

Šef stručnog štaba Aleksandar Stanojević poveo je u Tursku 30 fudbalera. To su golmani Lukač, Popović, Stevanović i Slavković, defanzivci Saničanin, Vujačić, Živković, Ostojić, Miljković, Urošević, Obradović, Miletić, Ilić, vezisti Natko, Pavlović, Baždar, Zdjelar, Terzić, Jojić, Marković, Pantić, Jović, Lutovac, Smiljanić, Lakčević i Petković i napadači Holender, Menig, Rikardo Gomeš i Milovanović.

U planu je da Partizan tokom boravka u Beleku, odigra pet kontrolnih utakimica. Prva je već u utorak, 25. januara, kada će rival biti Tikveš iz Severne Makedonije. Rival 29. januara trebalo je da bude turski prvoligaš Bašakšehir, ali izvesnije je da će to biti neka druga turska ekipa.

Zatim sledi najjača provera u sredu 2. februara kada će crno-beli ukrstiti koplja sa Dinamom iz Moskve, dok je predviđeno da se 5. februara odigraju dve utakmice. Rival za jednu ekipu se još traži, dok će druga ekipa igrati protiv Dinama iz Batumija.

Originalni članak Arena sport