Partizan opet u očajnoj formi, Perkins se već utopio u sivilo, a raspored sve teži…

Neprepoznatljivi Partizan…

Ako crno-belima već ne ide u ABA ligi, gde su šanse za plasman u plej-of svedene na minimum, navijači Partizana su se nadali da će bar u Evrokupu njihovi ljubimci da zaliče na onaj tim iz prethodne sezone, ali je sinoćnja igra i ubedljiv poraz od Metropolitansa u Francuskoj (79:62), poljuljao i te nade.

Naravno, nije u Evrokupu još ništa izgubljeno, Top 16 faza je tek počela i Partizan ima po pobedu i poraz, ali veoma zabrinjava nemoć na terenu koju crno-beli sve češće pokazuju, od mečeva protiv Burža ili Krke, preko Borca, do Metropolitansa.

U prošlom kolu protiv Trenta pojavila se nada da bi novo pojačanje na poziciji plejmejkera Džoš Perkins mogao da trgne crno-bele i donese novu kreaciju i energiju, to je nagovestio i u prvom poluvremenu utakmice protiv Budućnosti u ABA ligi, a onda je i on počeo značajno da kvari početni utisak.

Sinoć je bio potpuno van ritma, bez ideje u napadu, kao uostalom i čitav tim, pa crno-beli sa velikom zabrinutošću dočekuju naredne mečeve koji neće biti nimalo laki.

Za tri dana Partizan će u ABA ligi dočekati FMP koji je u usponu forme, pojačan je i vezao je tri pobede u prethodne tri utakmice. Potom, 27. januara sledi teško gostovanje Lokomotivi Kubanj u trećem kolu Top 16 faze Evrokupa, pa tri dana kasnije duel u Ljubljani protiv Cedevita Olimpije.

Trećeg dana februara crno-bele očekuje novi susret sa Lokomotivom, ali u Beogradu, pa onda i sa sve boljom Igokeom u ABA ligi.

Posle tog meča, sva pažnja biće usmerena na završni turnir Kupa Radivoja Koraća, gde crno-beli brane trofej…

Teško je proceniti šta se može očekivati od Partizana u narednom periodu, dobra vest za crno-bele je da se Ognjen Jaramaz oporavio od najnovije povrede, ali izgleda da će i njemu biti potrebno još vremena da ponovo zaigra najbolje što ume.

Tekst preuzet sa portala Sportske net