Partizan naciljao golmana za sledeću sezonu: Bivši “orao” rešenje među stativama

Aktivirala se priča

Partizan naciljao golmana za sledeću sezonu: Bivši "orao" rešenje među stativama

Copyright FK Partizan

Bivši golman reprezentacije Srbije Aleksandar Jovanović bio je zimus na meti Partizana, ali njegov klub kiparski Apolon nije želeo da priča o transferu.

Kako je proleće donelo u Humsku stare probleme sa golmanima, tako se ponovo pojavljuju priče o mogućem povratku Jovanovića u srpski fudbal:

– Sada, nakon što su svi mediji u poslednjih nekoliko meseci pisali o mogućem prelasku u Partizan, mogu da kažem da je Partizan bio jako zainteresovan za mene. Međutim, Apolon nije bio voljan da u zimskom prelaznom roku pregovara ni sa Partizanom, ni sa ostalim zainteresovanim klubovima, a bilo ih je sa konkretnim ponudama. Video sam danas da se opet piše i aktivira ta priča oko Partizana, ali ovog puta zaista ne znam da li je došlo do kontakata klubova – rekao je Jovanović za Instragram stranicu ftbl.serbia.

Aleksandar Jovanović

Partizan u rosteru ima tri golmana: Aleksandra Popovića, Nemanju Stevanovića i Milana Lukača. Trenutno je najmlađi među njima Popović, koji je sezonu započeo kao prvi golman, zbog loše forme van ekipe, a među stativama je ponovo Stevanović.

Jovanović ima 30 godina, karijeru je počeo u rodnom Nišu, odakle ga je put odveo u Rad, pa u Donji Srem, Radnički N, danski Arhus, špansku Uesku, a poslednje tri godine je na Kipru na golu Apolona iz Limasola.

Originalni članak 24sedam.rs