,,Partizan je mlada ekipa, ništa se ne može preko noći, treba strpljenja”

Nekadašnji centar crno-belih, Nenad Krstić, gostujući u emisiji u obruču prokomentarisao je njihov meč u Ljubljani i uopšteno koncepciju tima.

– Dobra utakmica, neizvesna. Nisam imao prilike da je gledam uživo, ali sam naknadno propratio kroz snimke i društvene mreže. Dobro je za ligu to što je bilo neizvesno. Partizan je mlada ekipa, ništa se ne može preko noći, treba strpljenja. Čini mi se kako vreme odmiče da imaju bolju hemiju, bolje igraju i nadam se da će u završnici biti na vrhuncu forme. Ono što je odlično za ligu, ali i za samu košarku je to što je hala bila prepuna.

Što se tiče njegovog primarnog zadatka, reprezentacije, Krstić je optimista.

– Selektor i sportski direktor su na putovanju u Sjedinjenim Američkim Državama, obišli su sve igrače i za sada sve ide dobrim tokom. Mislim da smo na dobrom putu da napravimo lepe uspehe. Imamo selektora koji poseduje puno iskustva, ali verujem da se ni on ranije nije susretao sa ovakvim kalendarom. Imaćemo jedan jako bitam prozor u kome se odlučuje sa koliko bodova se prelazi dalje i imamo avgustovski prozor koji će biti dobra priprema za Evropsko prvenstvo.

Originalni tekst: Telsport.rs